HOUTROT

Renovatie, houtrotbewerking Sips Schilderwerken BV GroningenHelaas komen we bij het schilderwerk cq renovatie nogal eens houtrot tegen. Als een deel van een kozijn is aangetast door houtrot is het niet altijd nodig om het hele kozijn te vervangen. We kunnen dan houtrotreparaties of deelvervanging van onderdelen uitvoeren. Vaak worden ook de normale glaslatten en aluminium stoeltjesprofielen op de onderdorpels vervangen door neuslatten (dat zijn brede latten die de onderdorpel grotendeels beschermen).

Oorzaken houtrot

Houtrot heeft niet altijd te maken met de leeftijd van een huis of bedrijfspand. De kwaliteit van het hout, de kwaliteit van het schilderwerk en bijkomende oorzaken – zoals lekkage – zijn bepalend voor de mate van houtrot. Houtrot kan zeer plaatselijk optreden. Voornamelijk tijdens het uitvoeren van buitenschilderwerk cq renovatie komen we regelmatig houtrot tegen.

Houtrot herstellen

In verreweg de meeste gevallen is houtrot door Schilderwerken Sips BV nog prima te herstellen. En anders adviseert Schilderwerken Sips BV  meestal deelvervanging, waarbij het houtwerk keurig wordt vernieuwd.

Wij kunnen:

  • Houtrot herstellen
  • Houtrot het vervangen van ondeugdelijke onderdelen of gedeelten
  • Kozijnen, ramen en deuren geheel vervangen

Na een grondige inspectie of als een gebrek wordt geconstateerd tijdens de uitvoering, volgt overleg met de opdrachtgever en wordt gezamenlijk bepaald wat de gevolgacties zijn.

Wilt u meer weten ?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons directe nummer onderaan deze website.
U kunt ons uiteraard ook mailen. Klik hier voor ons contactformulier.

 

 

 

VESTIGING

Postbus 629
9700 AP GRONINGEN

Bezoekadres
Hoendiep 162, Groningen
t 050 525 58 55

Btw NL.81.59.03.637.B01
KvK 02093923

NEEM CONTACT MET MIJ OP

NAAM

ONDERWERP

EMAIL

TELEFOON

Sitemap
Disclaimer en privacy
© Studiomedes